sâmbătă, 10 octombrie 2009

Prajitura cu nuca de cocos

Blat
-125 g unt
-50 g zahar
-3 oua
-200 gr faina
-2 linguri cacao
-2 linguri lapte
-1 lingurita praf de copt

Untul,zaharul si ouale se spumeaza dupa care se adaoga cacao,faina si praful de copt.Se aseaza compozitia intr-o forma de 20x28 cam 20 de minute la 180°C,se lasa la racit.

Umplutura:

-300 ml lapte
-3 linguri pline de gris
-80 g unt
-80 g zahar
-100 g cocos
-esenta vanilie
L
aptele,untul si grisul se pun pe foc pana la ingrosare.Se adaoga vanilia,zaharul si cocosul.Se pune peste blatul racit.Pentru glazura se topeste 100 g ciocolata si se toarna peste crema. Am topit ciocolata in cuptorul cu micro 3 min.
Se taie dupa ce s-a racit cu un cutit fierbite.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu