marți, 6 ianuarie 2009

Prajitura cu mere

Ingrediente:
  • 5 mere
  • visine,prune, caise;
  • gem
  • unt pentru forma
  • zahar pentru tapetat
  • =Se unge tava cu unt, margarina, apoi se tapeteaza cu zahar. Se aseaza merele, gemul si alte fructe, se mai adauga si mici bucati de unt.
  • = Se dau la cuptor pana se inmoaie merele(cam 30 minute).

Pentru pandispan:

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • -Se bat albusurile spuma, apoi se adauga zaharul. La sfarsit se incorporeaza faina. Compozitia se toarna apoi peste fructe si se da la cuptor inca 30 minute. Cand se desprinde de pe margini este gata si se rastoarna pe un platou.
  • Dupa ce s-a racit se taie in doua blatul, iar partea de jos se insiropeaza si se adauga o crema sau finetti, apoi se orneaza.
1.2.
3.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu