vineri, 20 noiembrie 2009

Gelatinoasa


Ingrediente:
Blat: 6 oua, o cana de zahar, o cana faina.
Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul treptat si iar se bat. Apoi se adauga faina cate putin si se amesteca usor. Se coace la foc potrivit intr-o tava tapetata cu hartie de copt.(tava de 22x33 cm).
Crema: un pachet crema Cremsnit, 750 ml lapte.
Se procedeaza dupa intructiunile de pe plic.
Fructe: 3 kiwi, banana, un compot de ananas, compot de caise .
Am insiropat blatul cu siropul de ananas si o parte din cel de caise. Alta parte din compotul de caise se utilizeaza la prepararea gelatinei (Tort-Gelee).

2 comentarii:

  1. Miha dar de la ce e rosie gelatina de deasupra?
    Felicitari, ai adunat ceva retete aici la tine ;)
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  2. multumim de felicitari! este gelatina colorata, am gasit in supermaket.pupici de la noi!

    RăspundețiȘtergere