vineri, 12 martie 2010

Faguri


Ingrediente: 5 oua; 1 pahar de zahar; 1 pahar ulei; un varf cutit de amoniac; esente; faina cat cuprinde(se pune cu lingurita in forma)
Se bat ouale cu zaharul, apoi se incorporeaza uleiul, amoniacul si faina.

Crema: o cana de lapte; 3 linguri gris; 3 linguri cacao; 150 g zahar; 1 pachet de margarina.
Laptele se pune pe foc cu zaharul, cacao, grisul si se amesteca pana devine o crema groasa. Se ia de pe foc si se adauga margarina cate putin.
Dupa ce s-a racit crema si unesc fagurii cate doi.

4 comentarii:

  1. Vai Miha ce bunatati faci tu aici!!!
    Ti-au iesit superbi mi-ai facut o pofta...

    RăspundețiȘtergere
  2. da,da super buni! si bebe a apreciat mult prajitura de azi. el a papat fara crema. abia am achizitionat aceasta forma si trebuia incercata.

    RăspundețiȘtergere
  3. ai un blog tareee apetisant...faguri sunt printre preferatii mei,obisnuiesc sa ii fac de Craciun:)sunt dulciurile copilariei:)
    Felicitari pt blog,pt bunataturile pe care le prepari si mult spor la bucatarit in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc frumos pentru aprecieri! mult spor la gatit si in bucataria ta!

    RăspundețiȘtergere