vineri, 15 ianuarie 2010

Caise



Ingrediente:
3 oua; o cana zahar; 1 kg faina; 1 borcan de 400 g untura (2 pachete unt) si esente;

Crema:
1 cana zahar; 1 cana lapte; esenta rom; 1 pachet unt; 1 cana de biscuiti macinati si scobitura de la caise; cacao.

3 comentarii:

  1. Mihaela, lasa-ma ca m-ai bagat in boale cu prajiturile tale...

    RăspundețiȘtergere
  2. Diana, ce cauti pe site-uri de prajituri?! esti la dieta! ne vedem maine la "muschi"! o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ei!... ma uitasi si eu asa... Nu c-as vrea vreo ceva, sa gust de exemplu? Pup si eu, numa' ca d-ta trasesi chiulu' azi. Sa te faci bine cat mai repede ca sa ne vedem luni la sala!

    RăspundețiȘtergere