= 6 galbenusuri; = 6 ling zahar; = 2 ling cacao; = 2 ling ulei; = 4 ling faina; = putin praf de copt.
Se amesteca toate fara faina pana se topeste zaharul. Se adauga faina si apoi albusurile batute spuma. Se da la cuptor.
Crema:
200 ml frisca lichida Hulala (sau altceva)
250 ml lapte rece
1 plic Creme Ole de vanilie sau crema praf de prajituri.
se amesteca toate cu mixerul pana devine o crema destul de tare.
Glazura:
2 linguri apa
2 linguri zahar
2 linguri lichior
100 g ciocolata
100 g unt
Se infierbinta apa, se adauga zaharul, amestecind. Dupa ce s-a topit zaharul, se adauga lichiorul si ciocolata rupta bucatele. Se amesteca pina la topirea ciocolatei, apoi se adauga untul. Se mai tine pe foc amestecind pina se topeste si untul. Se lasa la racit. Cind a ajuns la temperatura camerei, se toarna pe prajitura si se intinde uniform. Se da la rece.


-------------------crema -----------------------------------glazura-------------------------


Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu